X-mas röstibowl
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de rösti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de sla in reepjes en de bieten in blokjes.
- Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de biefstukken in 2 minuten per kant mooi bruin en vanbinnen rosé. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 5 minuten rusten.
- Strooi de rösti in 4 kommen. Verdeel er de sla, de bietjes en de sojabonen over. Snijd de biefstuk in plakjes en leg het vlees op de bowls.
- Schep er een dot wasabimayonaise bij en bestrooi met het sesamzaad en de shiso cress. Serveer met partjes limoen.
- Maak het jezelf makkelijk met deze feestelijke bowl boordevol smaak.
- Variatietip: Vervang de biefstukken door kipfilets of garnalen. Met gebakken shiitake is het een heerlijke vegetarische bowl.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 500 kcal
- 21 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 32 g koolhydraten
- 43 g eiwit
- 7 g vezels
- 1,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen