U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Buurttafel on Tour in Nederland

In Nederland zijn we naar Limburg gereden met de Buurttafel on Tour en hoe kan het ook anders... Wim heeft een heerlijk recept met asperges en rösti rondjes gemaakt en een verrassende stamppot van Wim met zoete aardappel.


Buurttafel on Tour in België

Wim heeft heerlijke typische Belgische recepten gemaakt. Hoe kan het ook anders als echte Vlaming. Probeer de Luikse balletjes eens. Typisch Wim, typisch Belgisch. Of de Witlof gratin met rösti. Je weet niet wat je proeft! Echt je moet dit proberen.

Buurttafel on Tour in Frankrijk

Als je aan Frankrijk denkt, denk je Boeuf Bourguignon. Lekker? Dan ken je deze van Wim nog niet. De Fransen daar aan het pleintje in Cucuron waren ook dol enthousiast. En dan hebben we het nog niet over de verrassende kip met sinaasappel, venkel en natuurlijk echte Franse Friet.


Buurttafel on Tour in Spanje

Aan het strand in Tossa de Mar, verser krijg je de vis niet. Wim heeft de Spanjaarden verrast met zijn vissoep met zoete aardappelblokjes (ze waren zelfs geïnspireerd) en natuurlijk konden de tapas met onze Patatas Bravas ook niet onbreken.


Buurttafel on Tour in Italië

Midden in het wijngebied van Piemonte heeft Wim voor een Italiaanse familie gekookt. Natuurlijk met pizza maar wel een bijzondere met rösti. En een mooi vegetarisch gerecht: groenten torentjes met rösti rondjes, die zijn echt onweerstaanbaar lekker.


Buurttafel on Tour in Zwitserland

In het prachtige dal van Lauterbrunnen, stond Wim tussen de gigantische rotswanden en bergtoppen van de Alpen te koken voor onze Zwitserse gasten. Natuurlijk heeft hij een geweldige rösti gemaakt en daarna een overheerlijke lamsbout met gratins.