U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Win een Aviko Buurttafel!

Een buurttafel bij jou in de straat? Geef je op en wie weet staan we binnenkort bij jou in de straat. Het wordt een fantastische avond, waar we koken voor de hele buurt.

Nieuw! Verrassend
lekker, zo uit de
airfryer

Met de nieuwe Airfryer specialiteiten maak je de lekkerste recepten. Bijvoorbeeld deze heerlijke kipspiesen met Kerrie Kreukels. Met onze airfryer recepten maak je je kookweek een stuk leuker.

Onze foodtruck

De Aviko Foodtrucks worden weer opgepoetst en klaargemaakt voor een nieuw seizoen. We gaan bijna 100 dagen 'on tour'.

Zo gezellig was
de workshop

Wat kun je toch veel met Aviko, zelfs voor het dessert. Kijk mee met de workshop.

Gratins. Zóóóó lekker!

Recepttip! Een heerlijke gratinschotel met spinazie en mozzarella. Succes verzekerd!

Zoete aardappel
Superfood!

Goji bessen, chiazaad, tarwegras, allemaal bekende superfoods, maar wist je dat de zoete aardappel dat ook is? Zoete aardappelen zijn een bron van vezels en rijk aan vitamine A. Nog nooit geprobeerd? Begin dan eens met de zoete friet of zoete aardappelblokjes van Aviko.
Denk je eens in, ieder z’n eigen bord! Heb je gelijk een tafelschikking en een leuk cadeau om mee naar huis te maken. edding heeft fantastische porselein markers in heel veel verschillende kleuren en prachtige handlettersjablonen ter decoratie

Oerfriet

Soms heb je ook gewoon zin om een frietje te halen in plaats van zelf te bakken. Voor echte liefhebbers is er Oerfriet van Aviko.
Jullie culinair met gratins en de kinderen friet? Wist je dat je de SuperCrunch Oven Friet gelijktijdig met de gratins in de oven kunt bereiden? Zo geniet iedereen aan tafel. 

Aviko kookworkshop

Zelfs het toetje was van aardappel! Bekijk hier het videoverslag.

TV Commercial
buurttafel

Bekijk hier de commercial van de Aviko buurttafel