U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Aviko Buurttafel On Tour Italië

Samen met Wim Ballieu maakten we een tour door Italië en gingen opzoek naar de mooiste ingrediënten. Overal waar we kwamen, nodigden we mensen uit aan onze buurttafel, om zo samen te genieten van een gezellige avond. Wim kookte de lekkerste gerechten met lokale ingrediënten en een ‘touch’ of Aviko.
 

In Volterra heeft Wim met de pasta tips van Reka opzak, een heerlijke ravioli gemaakt gevuld met amaretti en zoete aardappel. Volgens Wim zoveel lekkerder dan met gehakt. Deze ga je vaker maken...


Recept
 

In Monterotondo Maritimo heeft Wim met de verse ricotta van Mario een heerlijk gerecht gemaakt van gegrilde ricotta met groenten, aardappel krokantjes en doperwten tapenade. Echt een aanrader en lekker vega.


Recept
 

Tagliata is een Italiaanse klassieker, eenvoudig en altijd een succes! Wim heeft een heerlijke tagliata met krokante rösti gemaakt. Zo lekker!


ReceptKookvideo
 

Janneke maakte in San Miniato Toscaans stoofvlees met Pom’ Duchesse. Deze geweldige stoofpot moet je echt zelf proberen!


Recept
 

In San Miniato, een prachtig dorpje in de heuvels van Toscane heeft Wim torentjes van rundvlees, knolselderij, truffel en gratin gemaakt. Alleen al om dit te zien de moeite waard... en lekker!


ReceptKookvideo
 

In Carrara heeft Wim een heerlijke saltimbocca gemaakt van vis, lardo (spek), gegrilde groenten en Pom’ Duchesse. Wim over dit recept: “het gerecht om te maken voor een geslaagde avond met uw lief.”


ReceptKookvideo
 

De beste pesto komt uit Genua. Hier heeft Wim dan ook een lekker recept mee gemaakt, gevulde bolcourgettes met pesto gratin. Hmmmmm...


ReceptKookvideo