U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Masala curry met flatbread

Wim maakt vandaag flatbread met masala curry en zoete aardappel en is al vroeg uit de veren om meel voor het brood te halen bij boer en molenaar Stefan. Aan het einde van de dag rijdt hij met zijn foodtruck richting zee om daar bij ondergaande zon te koken. Als je Wims flatbread één keer hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Proberen?

Naar recept
Thumbnail video masala-curry
Thumbnail video Gratin-traybake

Gratin-traybake met gehaktballetjes en basilicumaioli

Wim kookt vandaag op een prachtige bodega, Terra Ion, in het Tramuntana gebergte. Hij maakt vanavond een overheerlijke gratin-traybake met gehaktballetjes, groenten en basilicumaioli. Van de gehaktballetjes maakt hij natuurlijk weer iets speciaals, het is niet voor niets Wims ‘signature dish’. Supermakkelijk om zelf te maken!

Naar recept

Bloemkool-wings met kroketjes en bacon-chilidip

Vanavond kookt Wim uit zijn voorraadkast. Er komen veel kindjes eten dus hij haalt aardappelkroketjes uit de vriezer, altijd een hit! Zeker als de kinderen zelf mee mogen helpen om ze nog lekkerder te maken. Hij maakt er bloemkool-wings bij met een heerlijke bacon-chilidip. Wedden dat je ook jouw gasten hier blij mee maakt?

Naar recept
Thumbnail video Bloemkoolwings
Thumbnail video Gaufrite

Gaufrite met spicy smashburger

Vanavond kookt Wim samen met Edu, een bekende chef op Mallorca, op het dorpsplein van Alaró. Dat belooft dus wat! In de ochtend brengt Wim eerst nog een bezoek aan het bijzondere restaurant van Edu en overleggen ze met elkaar wat ze gaan maken. Het wordt Gaufrite (een wafel van aardappel) met smashburgers en een aantal heerlijke sauzen waarin de roots van deze mannen samenkomen. En je kunt de Gaufrite met smashburgers heel makkelijk zelf maken.

Naar recept

Pak eens lekker uit voor de lunch

Wim maakt röstirondjes met pesto-eieren. Röstirondjes zijn altijd een hit, zeker als je ze ook nog eens op de BBQ maakt, dat geeft een heerlijke rokerige smaak maar ook uit de oven zijn ze niet te weerstaan. De combinatie met de smaakvolle eieren gebakken in de pesto maakt het helemaal compleet.

Naar recept
Thumbnail video Pesto eitjes
Thumbnail video Duchesse schotel

Duchesse schotel met Cavolo Nero en zalm

Voor vanavond staat er een ovenschotel met cavolo nero op het menu. Wim gaat eerst op pad om die te halen bij boer Georg. Wims geheim voor een mooie ovenschotel? “Top ‘m af met duchesses, dan ziet het er direct feestelijk uit en het geeft een knapperig korstje aan je ovenschotel.” Krijg je al zin om ‘m zelf te maken?

Naar recept

Crispy Chicken met aardappelkroketjes

Wim is uitgenodigd door de kolonel om op Castillo San Carlos te komen koken, een eeuwenoud kasteel in Palma. Hij trakteert de gasten vanavond op crispy chicken met aardappelkroketjes, die hij extra lekker maakt met cheddar, bacon en verse kruiden. Kijk ook naar Wims tip om de crispy chicken van een superlekker krokant laagje te voorzien. Echt de moeite waard om zelf te proberen.

Naar recept
Thumbnail video Crispy Chicken
Thumbnail video Smoky misogratins

Over the top loaded fries

Wim maakt er vanavond een feestje van met loaded fries, drie heerlijke zelfgemaakte toppings en lekker veel groenten. De tomaten haalt hij bij Matías dus die zijn supervers. Wim kiest voor deze loaded fries voor onze nieuwste friet Wavy Blends. Ken jij ze al? Niet? Snel kijken dan...

Naar recept

Smoky misogratins met merguez en aubergine

De eerste dag op de Finca is het direct een zoete inval. Wim heeft veel gasten aan tafel en maakt smoky misogratins met merguez en aubergine. Lekker snel klaar en de mediterrane smaken, romige gratins en misomayonaise zorgen voor umami op je bord.
Zin om zelf te maken?

Naar recept
Thumbnail video Smoky misogratins