U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

We maken jouw kookweek graag leuker

Eén van de producten waar je het meest mee kunt variëren is aardappel, ook al denk je nu misschien nog van niet. Op deze website vind je tal van recepten met aardappel voor elke dag van de week. Zo maken we je kookweek graag leuker.

Alle recepten zijn eenvoudig te maken en kunnen bijna niet mislukken. Natuurlijk kost het ene recept wel wat meer tijd dan het andere. De recepten zijn dan ook afgestemd op jouw dag van de week.

Moet alles vandaag snel, snel, snel dan zijn de ‘Snelle Hap dag’ recepten heel geschikt en heb je vandaag extra gasten aan tafel dan bieden de ‘Zoete Inval dag’ recepten uitkomst. Zo vind je voor elke soort dag van de week lekkere recepten op deze site.

Vlot en vers dag

Wanneer heb jij je Vlot & Vers dag? Zo’n dag waarop je niet veel tijd hebt om te koken maar wel graag een lekkere verse maaltijd op tafel wilt zetten? Heel vaak is dat in het begin van de week, maar voor jou ligt het misschien wel heel anders.


Naar recepten

Uitprobeer dag

Heb je vandaag tijd om lekker te koken en zin om wat nieuws uit te proberen? Dan zijn deze ‘Uitprobeer dag’ recepten leuk om mee te variëren en wie weet worden deze recepten wel de nieuwe familie favorieten.


Naar recepten

Snelle hap dag

Moet het vandaag even snel, snel, snel want er is weinig tijd om te koken en rustig te tafelen? Of je eet zelfs niet gelijktijdig. Dan zijn deze ‘Snelle Hap dag’ recepten een uitkomst.


Naar recepten

Uitgebreid koken dag

Wanneer heb jij je ‘Uitgebreid Koken dag’, zo’n dag waarin je lekker de tijd neemt om te koken en gezellig met z’n allen te tafelen? Voor veel mensen is dat een dag in het weekend.

De recepten zijn echt niet moeilijk om te maken, je moet er alleen even de tijd voor nemen en dan kan het bijna niet mislukken.


Naar recepten

Zoete inval dag

Heb je zo’n dag in de week dat ze graag bij je komen eten? Je kinderen die niet meer thuis wonen, vrienden, ouders. Zo’n dag waarop het net een zoete inval is bij jou thuis? Voor zo’n ‘Zoete Inval dag’ hebben we een aantal heerlijke recepten, die je makkelijk met elkaar deelt of snel meer van maakt.  


Naar recepten

Snack dag

Gewoon zin om lekker ongecompliceerd te snacken vandaag? Vaak valt zo’n dag in het weekend. Lekker genieten van friet met…  Probeer deze gehaktballetjes in honingmosterdsaus eens. Wedden dat je die vaker gaat maken.


Naar recepten

Zoek je liever op een product?

Grip ‘n Dip

Creëer in no time een heerlijke borrelplank met Aviko Grip ’n Dip en een paar lekkere dips


Naar recepten

Aardappelpuree

Zet vlot een maaltijd op tafel en geniet van onze heerlijke romige aardappelpuree.
Net zo lekker als zelfgemaakt.


Naar recepten

SUPERCRUNCH

Hou je van knapperige friet? Dan moet je Aviko SuperCrunch echt eens proberen! Het is de meest knapperige friet van Aviko.

Ongelooflijk lekker!


Naar recepten

Churros

Churros van Aviko zijn heerlijk krokant vanbuiten en luchtig vanbinnen. Verras jouw gasten met onze heerlijke churros! Ook perfect als snack.


Naar recepten

Röstirondjes

Aviko röstirondjes zijn lekker krokant, eenvoudig te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren.


Naar recepten

Zoete aardappel

Ontdek de veelzijdigheid van onze zoete aardappelproducten met deze heerlijke recepten!


Naar recepten

Aardappelkroketjes

Aviko Aardappelkroketjes zijn gemaakt van de lekkerste aardappelpuree en voorzien van een krokant jasje.


Naar recepten

Aardappelbolletjes

Aviko Aardappelbolletjes zijn heerlijk, gemakkelijk en snel te bereiden, zodat je tijd over hebt om iemand te verrassen met een bijzondere maaltijd.


Naar recepten

Pom’ Duchesse

Aviko Bistro Pom’ Duchesse zijn gemaakt van licht gekruide puree en voorzien van een krokant jasje.


Naar recepten

Gekruide chilipartjes

Aviko’s Gekruide Chilipartjes zijn heerlijk mild gekruide aardappelpartjes. Handig om op voorraad te hebben en lekker gemakkelijk en snel te bereiden.


Naar recepten

Lachebekjes

Aviko Lachebekjes zijn lekker luchtige en vrolijke pureefiguurtjes. Hiermee maak je van elke maaltijd een feestje!


Naar recepten