U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
Uitzendingen       24 Kitchen

Nederland Afl. 1

Heerlijke Hollandse Asperges

Wim’s heerlijke asperges met rösti
Wim is in Limburg om de lekkerste asperges te maken met een fantastische saus. Hij haalt de asperges vers bij Astrid en maakt er een geweldig feestje van voor de bewoners van Thorn.

Naar recept

Nederland Afl. 2

Verrassende Stamppot

Wim’s verrassende stamppot met zoete aardappel
Wim maakt een verrassende stamppot met zoete aardappel. Met een zoetige saus die je moet proberen! Kijk maar hoe zijn gasten ervan genieten aan de buurttafel in Limburg.


Naar recept

België Afl. 3

Lekkere Luikse Balletjes

Lekkere Luikse balletjes van Wim Ballieu
Wim is thuis in zijn België en maakt z’n beroemde balletjes van Balls & Glory met Kerrie Kreukels. Beter wordt het niet! In Durbuy aan de buurttafel kunnen Wim’s gasten er geen genoeg van krijgen.

Naar recept

België Afl. 4

Waanzinnig Witlof

Wim’s Waanzinnige Witlof
Elke Belg eet volgens Wim ‘chicon gratin’, de versie van Wim is waanzinnig met rösti en een heerlijke bechamelsaus. Wim haalt eerst z’n Ardenner ham bij de plaatselijke boucherie.

Naar recept

Frankrijk Afl. 5

Fantastische Franse Kip

Fantastische Franse Kip van Wim
Wim is in Frankrijk, steekt de BBQ aan voor zijn gasten en maakt heerlijke Franse kip met sinaasappel en venkel. Deze moet je proeven!

Naar recept

Frankrijk Afl. 6

Bijzondere Boeuf Bourguignon

Bijzondere Boeuf bourguignon van Wim
Typisch Frans en oh zo lekker! Wel even de tijd nemen. De Franse gasten aan tafel genieten er echt van. En die gratins die erbij geserveerd worden, niet te overtreffen!

Naar recept

Spanje Afl. 7

Te Gekke Tapas

Te gekke tapas met Wim
Wim is in Spanje en daar horen natuurlijk tapas bij. Eerst naar een prachtige olijfgaarde voor de juiste olie en dan volop aan de slag. Wat een genot aan het strand van het Spaanse Tossa de Mar.

Naar recept

Spanje Afl. 8

Mediterraanse Vissoep

Mediterraanse vissoep
Wim is in Spanje, haalt verse vis bij de visafslag in Blanes en verrast de Spanjaarden aan de buurttafel met zijn ‘secret ingredient’. Dit is lekker…


Naar recept

Italië Afl. 9

Torentjes van Gegrilde Groenten

Wim’s torentjes van gegrilde groenten
Wim is in het Italiaanse Piemonte. Wat een streek, wat een wijn en wat een heerlijke verse tomaten. Hij haalt ze vers van het land bij Diego en kookt voor de familie van Mauricio.

Naar recept

Italië Afl. 10

Pizza Bellissimo uit Piemonte

Pizza Piemonte
Wim heeft wel even stress… pizza maken voor een Italiaanse familie en dan ook nog in zo’n gek oventje en met rösti? Wie bedenkt zoiets? Onze Wim dus. Het was ‘bellissimo‘ met de ondergaande zon op de achtergrond, op een ongelooflijke mooie plek.

Naar recept
AVI18074-02%20Tour%20Aflevering%201_423x238

Zwitserland Afl. 11

Lekkere Lamsbout

Lekkere Zwitserse lambsbout
Wim pakt lekker uit op de laatste locatie van de Buurttafel on Tour in Zwitserland. Wim zou Wim niet zijn om ‘m extra lekker te maken met z’n eigen ‘glaze’. We hebben nog nooit zo’n lekkere lambsbout gegeten, midden in de prachtige natuur van Lauterbrunnen.

Naar recept
AVI18074-02%20Tour%20Aflevering%202_423x2382

Zwitserland Afl. 12

Rösti uit de Alpen

Rösti uit de Alpen
Wim is in Zwitserland en maakt een heerlijke rösti voor z’n gasten. Ook nu pakt hij ze weer helemaal in met z’n kookkunsten. En die besneeuwde bergen op de achtergrond. Wat een uitzicht!

Naar recept