Minipaprikaatjes met romige rösti en spek
15 min bereidingstijd
15-20 min in de oven of BBQ
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Pers de knoflook boven een kom. Meng met de kruiden en de roomkaas. Schep de rösti
door de kruidenroomkaas en breng op smaak met peper. - Snijd overlangs een inkeping in elk paprikaatje en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprikaatjes met het röstimengsel en omwikkel elk met een plakje ontbijtspek.
- Verwarm de oven voor tot 220 ºC of verhit de barbecue. Rooster de paprikaatjes in de voorverwarmde oven of op de barbecue in 15-20 minuten rondom goudbruin en gaar.
Minipaprikaatjes met een romige vulling van zelfgemaakte kruidenroomkaas en rösti. En ook nog omwikkeld met knapperig spek... wie kan dit borrelhapje weerstaan?
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 185 kcal
- 13 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 9 g koolhydraten
- 6 g eiwit
- 2 g vezels
- 1,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen