Minipaprikaatjes met romige rösti en spek
15 min bereidingstijd
15-20 min in de oven of BBQ
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Pers de knoflook boven een kom. Meng met de kruiden en de roomkaas. Schep de rösti
door de kruidenroomkaas en breng op smaak met peper. - Snijd overlangs een inkeping in elk paprikaatje en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprikaatjes met het röstimengsel en omwikkel elk met een plakje ontbijtspek.
- Verwarm de oven voor tot 220 ºC of verhit de barbecue. Rooster de paprikaatjes in de voorverwarmde oven of op de barbecue in 15-20 minuten rondom goudbruin en gaar.
Minipaprikaatjes met een romige vulling van zelfgemaakte kruidenroomkaas en rösti. En ook nog omwikkeld met knapperig spek... wie kan dit borrelhapje weerstaan?
Benodigd product
![](/media/images/00dd2f4b54cabda0e1cd810d10bc11ef_large.jpg)
Voedingswaarden per persoon
- 185 kcal
- 13 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 9 g koolhydraten
- 6 g eiwit
- 2 g vezels
- 1,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen