U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Pestodip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 1 bosje basilicum
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook
  • 100 ml olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding:

  • Maak de knoflook schoon. Rits de blaadjes van de basilicum.
  • Meng alle ingrediënten in de blender tot een gladde dip.
  • Breng op smaak met peper en zout en serveer in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Tip: Maak als variatie ook eens pesto van rucola en/of vervang de pijnboompitten door gepelde pistachenoten.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 435 kcal
  • 29 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 35 g koolhydraten
  • 7 g eiwit
  • 4 g vezels
  • 1,1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen