U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Grip ’n Dip Borrelplank

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 2 verpakkingen Aviko Grip ‘n Dip (à 600 g)
  • 6 el mayonaise
  • 1-2 tl srirachasaus
  • 1-2 tl wasabipasta
  • 3 el aioli
  • 3 el pesto
  • 3 el truffelmayonaise
  • 3 el zoete chilisaus

Bereiding:

  • Bak de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking in 2-3 porties goudbruin en krokant.
  • Meng intussen de helft van de mayonaise met sriracha naar smaak. Doe hetzelfde met de andere helft van de mayonaise en de wasabipasta.
  • Schep alle dips, ook de aioli, pesto en truffelmayonaise in schaaltjes en zet ze op een plank.
  • Schud de friet bij de dips op de plank. Serveer meteen.
  • Deze U-vormige friet bakt extra knapperig, maar is bovenal handig voor het dippen in een van je favoriete sauzen!
  • Tip: De friet is ook lekker om een chunky salsa of guacamole mee te ‘scheppen’.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 930 kcal
  • 70 g vet waarvan 9 g verzadigd
  • 75 g koolhydraten
  • 7 g eiwit
  • 7 g vezels
  • 2,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen