U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Thaise groene curry met dobbelsteentjes

4 personen
20 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

  • 1 verpakking Aviko Dobbelsteentjes
  • Ongezouten cashewnootjes 150 gr.
  • Oosterse wokgroenten 500 gr.(rode ui/sugarsnaps/peultjes/witte kool/wortel)
  • Verse koriander 20 gr.
  • Olijfolie (of vloeibare bakboter)
  • Kipfilet 500 gr.
  • Thaise groene curry 70 gr.
  • Koekenpan
  • Kokosmelk 300 ml.
  • Wokpan

Bereiding:

  • Maak de groenten schoon, snijd de ui, haal de harde puntjes van de bonen en rasp de kool en de wortel
  • Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze in olie rondom goudbruin en roerbak vervolgens de groenten even mee
  • Bak de dobbelsteentjes zoals aangegeven op de verpakking
  • Voeg aan het vlees-groenten mengsel de Thaise currypasta met de kokosmelk toe en laat het sudderen tot de groenten beetgaar zijn
  • Schep de aardappeldobbelsteentjes en de gevulde Thaise currysaus in diepe borden
  • Hak de cashewnootjes en de korianderblaadjes grof en strooi deze als laatste over het gerecht
 
Wat drink je hierbij: Ginger Ale

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 910 kcal
  • 54 g vet waarvan 19 g verzadigd
  • 57 g koolhydraten
  • 44 g eiwit
  • 11 g vezels
  • 1,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personenIemand uitnodigen