U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Rösti met groenten, roquefort & salade!

20 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Rösti Original
  • Olijfolie (of vloeibare bakboter)
  • Frisse salade van mengsla, vinaigrette* en stukjes walnoot
  • Paddenstoelenmix 250 gr.
  • 1 paksoi
  • 4 bosuitjes
  • 2 koekenpannen
  • Roquefort 125 gr.

 

*Vinaigrette: drie delen olie, een deel azijn, een tl. mosterd, een tl. suiker of honing, zout en peper. Doe alle ingrediënten in een kom, behalve de olie. Roer alles door elkaar en voeg als laatste druppelsgewijs de olie toe

Bereiding:

  • Snijd de paddenstoelenmix, de paksoi (ook de bladeren) en de bosuitjes in niet te kleine stukken
  • Bak de rösti in 5-8 min. goudbruin, in een scheutje olijfolie/bakboter
  • Bak gelijktijdig de verse groenten in 5 min. in olijfolie, op middelhoog vuur
  • Meng de groenten en rösti en voeg naar smaak zout en peper toe
  • Op het laatste moment de in blokjes gesneden roquefort verdelen
  • Serveer er de frisse salade bij

 

Wijnsuggestie: een stevige Chardonnay

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 615 kcal
  • 38 g vet waarvan 10 g verzadigd
  • 47 g koolhydraten
  • 16 g eiwit
  • 8 g vezels
  • 1,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen