U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Rösti met champignons en een spiegeleitje

25 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Rösti Original 
  • 5 el olijfolie 
  • 250 g champignons, in plakjes 
  • 1 groene paprika, in reepjes 
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt 
  • 3 trostomaten, in stukjes 
  • 4 eieren 
  • 2 el fijngehakte peterselie

Bereiding:

  • Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de rösti in 10-15 min goudbruin en knapperig 
  • Verhit in een hapjespan de resterende olijfolie. Bak de champignons met de paprika 3 min. 
  • Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 2 min. 
  • Schep de rösti door het groentemengsel. Maak in de rösti 4 kuiltjes. Breek boven elk kuiltje voorzichtig 1 ei; zorg dat de dooier heel blijft. Bak nog 4-6 min, zonder roeren, tot de eieren naar wens zacht of net hard zijn. Bestrooi het gerecht met de peterselie

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 505 kcal
  • 29 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 43 g koolhydraten
  • 14 g eiwit
  • 7 g vezels
  • 0,4 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen