Maaltijdsalade met knoflookgarnalen en rucola
15 min bereidingstijd
                        
                        
                        
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelpartjes in 10-15 minuten goudbruin en gaar.
- Strooi intussen de rucola over 4 borden. Leg de plakjes tomaat erbij.
- Verdeel de aardappelpartjes met de uiringen, de tomaatjes en de knoflookgarnalen over de rucola.
- Besprenkel de salades met de rest van de olijfolie en druppel de balsamicocréme over de plakjes tomaat. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Benodigd product
 
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 665 kcal
- 44 g vet waarvan 6 g verzadigd
- 44 g koolhydraten
- 19 g eiwit
- 8 g vezels
- 2,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen
 
                    
                    
                
                
                                                    
                