Loaded puree met gemarineerde tomaatjes en pistachenoten
15 min bereidingstijd
                        
                        
                        
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Snipper de ui fijn. Meng de tomaatjes met de ui, de kappertjes, de olijfolie en zout naar smaak.
 - Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de pistachenoten fijn.
 - Schep de aardappelpuree op een schaal. Verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Bestrooi met de pistachenoten en de blaadjes basilicum.
 - Kom binnen en schuif aan! Met een basisrecept en verschillende toppings maak je voor elk wat wils.
 - Tip: Voeg aan de puree 2 eetlepels mascarpone toe voor een extra romige smaak.
 
Benodigd product
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 235 kcal
 - 17 g vet waarvan 4 g verzadigd
 - 16 g koolhydraten
 - 3 g eiwit
 - 3 g vezels
 - 1,0 g zout
 
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen