Italiaanse bonenaardappelschotel met salami
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de salami met de ui en de knoflook 4 minuten. Schep het mengsel op een bord.
- Bak de aardappelblokjes in het bakvet in 10-15 minuten goudbruin en gaar. Schep er de bonen met de salami en ui door en warm nog 2 minuten goed door. Breng op smaak met peper.
- Meng vlak voor serveren de rucola door de bonenschotel.
Tip: Voeg met de rucola ook eens 2 el groene pesto toe voor een extra rijke smaak.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 630 kcal
- 32 g vet waarvan 8 g verzadigd
- 56 g koolhydraten
- 22 g eiwit
- 15 g vezels
- 1,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen