Grieks groentepannetje met rösti en feta
20 min bereidingstijd
25-30 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Snijd intussen de courgettes en de aubergine in dikke halve plakjes. Hak de knoflook fijn. Verkruimel de feta grof.
- Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook in 1 minuut. Schep de courgette en aubergine erdoor en bak 4 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes met de olijven en oregano toe. Verwarm de groenten in 5 minuten in de tomatensaus. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de groenteschotel in de ovenpannetjes of -schaaltjes. Verdeel er de helft van de rösti en de feta over.
- Bak de Griekse groentepannetjes in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten goudgeel en gaar. Serveer met de ijsbergsla en de tzatziki.
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 555 kcal
- 31 g vet waarvan 11 g verzadigd
- 45 g koolhydraten
- 18 g eiwit
- 12 g vezels
- 1,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen