U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Wraprolletjes met geroosterde zoete aardappel en rucola

Hapje, 9 stuks
20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

9 stuks
  • 75 g Aviko Sweet Potato Blokjes
  • 1½ wraptortilla
  • 40 g kruidenroomkaas
  • 15 g rucola
  • 25 g gerookte zalmfilet
  • 25 g gegrilde kipfilet (plakjes of reepjes)
  • 25 g gegrilde groenten (bijv. paprika, courgette en/of aubergine)
  • 9 cherrytomaatjes
  • Vershoudfolie, 9 tapas- of cocktailprikkers

Bereiding:

  • Bereid de zoete aardappelblokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
  • Besmeer de tortilla’s met de roomkaas en verdeel er de rucola en zoete aardappelblokjes over. Beleg de eerste wraptortilla met gerookte zalm, de tweede met gegrilde kipfilet en de derde met gegrilde groenten.
  • Rol de tortilla’s strak op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg de wraps tot gebruik in de koelkast.
  • Verwijder de folie. Snijd elke wrap in 6 gelijke plakjes. Steek door elk plakje een prikker met een tomaatje en zet de rolletjes op een schaal.

 

Romige wraprolletjes zijn de nieuwe high tea sandwiches! Ook lekker als hapje voor oud & nieuw.
 
Iemand anders blij maken met dit gerecht?
Rol de hele tortilla’s in vershoudfolie en vervolgens in (gekleurd) cellofaan. Tussen de vershoudfolie en cellofaan kun je nog wat sterretjes of een lief briefje stoppen. Bind de uiteinden feestelijk vast met mooi lint. De tortilla’s zijn in de koelkast 1 dag houdbaar. 

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 60 kcal
  • 3 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 6 g koolhydraten
  • 2 g eiwit
  • 1 g vezels
  • 0,2 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen