U zocht op:
  • Recepten
  • Producten

Röstipizza met rucola en parmaham

4 personen
15 minuten bereidingstijd
20 minuten in de oven

Wat heb ik nodig:

  • 1 verpakking Aviko Rösti Original
  • 2 bollen mozzarella, in plakjes
  • 6 eieren, losgeklopt
  • 50 g parmaham
  • 50 g bloem
  • 50 g rucola
  • 150 g geraspte jong belegen kaas
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 4 roma-tomaten, in plakjes
  • 2 bakplaten bekleed met bakpapier

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Maak de bevroren rösti goed los. Meng de rösti met de eieren, bloem, geraspte kaas en oregano. Breng op smaak met zout en peper
  • Vorm van het röstimengsel 4 pizzabodems van 1 cm dik op de bakplaten, druk stevig aan. Bak de pizzabodems in de voorverwarmde oven in 10 min. goudbruin en gaar
  • Neem de pizzabodems uit de oven en beleg ze met de tomaat en de mozzarella. Schuif de pizza’s terug in de oven en bak nog 10 min. tot de mozzarella is gesmolten en begint te kleuren. Scheur intussen de ham in repen
  • Garneer de pizza’s uit de oven met de ham en de rucola. Schaaf er royaal krullen parmezaanse kaas over en besprenkel met de olijfolie

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 905 kcal
  • 55 g vet waarvan 23 g verzadigd
  • 53 g koolhydraten
  • 46 g eiwit
  • 6 g vezels
  • 2,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personenIemand uitnodigen