Kerrie-pompoen met gratins
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Meng de BBQ-saus samen met de honing en wat olie in een kom, als marinade
- Snijd de sjalotten en zoete puntpaprika fijn, de biefstuk in dunne reepjes en doe ze in de kom met de marinade
- Schil de flespompoen en snijd deze in dunne plakken
- Meng wat olijfolie met kerriepoeder en smeer de pompoenplakken hiermee in
- Bak de gratins in een voorverwarmde oven zoals aangegeven op de verpakking
- Bak de pompoenplakken tegelijk met de gratins mee in de oven tot ze gaar en krokant zijn (pas op dat ze niet verbranden)
- Roerbak heel kort het gemarineerde biefstukmengsel en bestrooi op het laatste moment met wat sesamzaadjes
- Zet de gratins in het midden van het bord en leg de pompoenplakjes en ‘smoked-honey biefstukreepjes’ er omheen
Wijnsuggestie: Chardonnay
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 750 kcal
- 43 g vet waarvan 23 g verzadigd
- 49 g koolhydraten
- 38 g eiwit
- 7 g vezels
- 1,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen