Geroosterde groenten met gratins
bereidingstijd: 35 minuten
                        
                        
                        
                                                    4 uur stooftijd
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 220°C
 - Snijd alle groenten in vingerdikke reepjes en leg ze gemengd op een bakplaat of in een ovenschaal op bakpapier
 - Leg de knoflookteentjes er tussen en strooi de kruidenblaadjes er overheen
 - Besprenkel alles rijkelijk met olijfolie en balsamico azijn en zet het geheel max. 1 uur in de oven (let op dat de groenten niet verbranden en schud of schep ze tijdens de baktijd meermaals om)
 - Plaats de gratins erbij gedurende de baktijd die op de verpakking staat vermeld
 - Knip de platte peterselie na het roosteren over het gerecht en maal er zout en peper overheen
 
Voor de niet vegetariërs; leg er tijdens de baktijd wat Iberico worstjes tussen!
Wijnsuggestie: Pinot Noir
Benodigd product
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 500 kcal
 - 24 g vet waarvan 12 g verzadigd
 - 50 g koolhydraten
 - 11 g eiwit
 - 21 g vezels
 - 1,8 g zout
 
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen