Frittata met rösti
30 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven of BBQ voor op 200°C
- Winterpeen en courgette in kleine blokjes snijden, de kastanjechampignons in schijfjes en de sjalot-ui in partjes, roerbak samen met de knoflook
- In een andere pan roerbak je de rösti in olijfolie op middelhoog vuur
- Doe er naar smaak versgemalen peper en zeezout overheen
- Schep de inhoud van beide pannen door elkaar in een (ingevette) ovenschaal
- Ris de kruidenblaadjes van de steeltjes, snijdt ze fijn
- Klop de eieren los met een vork en voeg wat peper, zout, de verse kruiden en de gerookte paprikapoeder toe. Giet het mengsel over de schaal
- Bak de frittata in de oven ongeveer 15 min. (in de BBQ afdekken met aluminiumfolie)
- Maak af met rucola en grove parmezaanse kaasvlokken (na het bakken!)
Wijnsuggestie: Witte Bourgogne
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 535 kcal
- 26 g vet waarvan 8 g verzadigd
- 46 g koolhydraten
- 25 g eiwit
- 7 g vezels
- 1,6 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen