Stoverij van kalkoen met aardappelkroketjes
20 minuten bereidingstijd
                        
                        
                        
                                                    40 minuten stooftijd
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Snijd de prei in ringen en de winterpeen in blokjes
 - Verwarm de boter en bak de kalkoen lekker bruin
 - Voeg de groenten, de tomatenpuree, het uitgeperste teentje knoflook, de port, azijn en oregano toe en stoof het geheel in 40 min. op heel laag vuur
 - Meng de maïzena (zetmeel) in een kopje met 1 el. koud water en bind daarmee het stoofvocht
 - Hak de kruiden fijn en roer dit samen met de slagroom door de stoof
 - Bak de aardappelkroketjes zoals aangegeven op de verpakking en geniet van je eigen culinaire hoogstandje
 
Wijnsuggestie: Chateauneuf-du-Pape Rouge
Benodigd product
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 925 kcal
 - 42 g vet waarvan 21 g verzadigd
 - 70 g koolhydraten
 - 58 g eiwit
 - 10 g vezels
 - 2,1 g zout
 
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen