Enchiladas met rösti
25 min bereidingstijd
25-30 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Strooi de rösti op een schaal en laat iets ontdooien. Hak de knoflook fijn, snipper de ui en snijd de paprika's in blokjes.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook in 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak in 4 minuten rul. Schep de paprika erdoor en bak nog 4 minuten.
- Roer de komijn en de tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee. Schenk de tomatenblokjes met het blikvocht en 100 ml water in de pan.
- Voeg het bouillontablet toe en breng tegen de kook. Laat 10-15 minuten zachtjes inkoken tot een dikke tomaten-gehaktsaus. Verwarm intussen de oven voor tot
220 °C. - Verdeel het gehaktmengsel over de wraps. Vouw de zijkanten over de vulling en rol de wraps op. Leg ze in de ovenschaal.
- Meng de rösti met de crème fraîche en de geraspte kaas. Strijk het röstimengsel uit over de wraps.
- Bak de enchiladas in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin. Hak de bosui in ringetjes, haal de schaal uit de oven en bestrooi de enchaladas ermee.
Tip: Lekker met een frisse (bonen)salade. Neem voor enchiladas zonder vlees vegetarisch gehakt.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 1000 kcal
- 55 g vet waarvan 24 g verzadigd
- 77 g koolhydraten
- 45 g eiwit
- 9 g vezels
- 2,8 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen