Biefkebab met paprikahummus en korianderrösti
25 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de rösti in 10-15 min. goudbruin en knapperig
- Meng intussen het komijnzaad met versgemalen peper en zout op een bord. Rol de blokjes biefstuk erdoor en druk licht aan. Rijg het vlees aan de spiesen
- Pureer voor de hummus de kikkererwten met de knoflook en de paprika. Breng op smaak met de tahin en een beetje limoensap. Snijd de rest van de limoen in stukjes
- Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan. Leg de spiesen in de pan en bak de biefstuk in 3-4 min. rondom bruin en vanbinnen rosé. Schep de koriander met zout en peper naar smaak door de rösti
- Verdeel de rösti met de biefkebab over 4 borden. Geef er de paprikahummus bij en stukjes limoen om over de kebab uit te knijpen
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 685 kcal
- 29 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 53 g koolhydraten
- 47 g eiwit
- 11 g vezels
- 0,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen