Caprese gratins met rucolasalade
10 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Zet de gratins op een bakplaat en besmeer ze met de pesto. Beleg ze met de tomaat en de mozzarella.
- Bak de gratins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Maak intussen de slablaadjes aan met de olijfolie, de balsamico-azijn en zout en peper naar smaak.
- Zet de gratins op 4 borden of een schaal en bestrooi met de basilicumblaadjes. Besprenkel ze eventueel met extra olijfolie en serveer met de salade.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 715 kcal
- 57 g vet waarvan 30 g verzadigd
- 28 g koolhydraten
- 20g eiwit
- 4 g vezels
- 2,5g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen