Broccolistamppot met ham en cashewnoten
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes van 2 cm. Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
- Verwarm intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin en schud ze op een bord. Hak de peterselie fijn.
- Roer de crème fraîche door de puree. Giet de broccoli af en voeg toe aan de puree. Stamp tot een romige stamppot.
- Schep de hamblokjes door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.
- Schep de stamppot op een schaal of op 4 borden. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten en de peterselie.
Vers, vlot en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.
- Tip: Ook lekker met blokjes of snippers gerookte zalm.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 515 kcal
- 30 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 34 g koolhydraten
- 22 g eiwit
- 9 g vezels
- 2,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen