U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Broccolistamppot met ham en cashewnoten

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Mashed Potato (750 g)
  • 700 g broccoli
  • 75 g ongezouten cashewnoten
  • 2 takjes peterselie
  • 125 g crème fraîche
  • 250 g hamblokjes
  • Pureestamper

Bereiding:

  • Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes van 2 cm. Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
  • Verwarm intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin en schud ze op een bord. Hak de peterselie fijn.
  • Roer de crème fraîche door de puree. Giet de broccoli af en voeg toe aan de puree. Stamp tot een romige stamppot.
  • Schep de hamblokjes door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de stamppot op een schaal of op 4 borden. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten en de peterselie.

    Vers, vlot en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.

 

  • Tip:  Ook lekker met blokjes of snippers gerookte zalm.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 515 kcal
  • 30 g vet waarvan 14 g verzadigd
  • 34 g koolhydraten
  • 22 g eiwit
  • 9 g vezels
  • 2,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen