U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Thaise currydip

5 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 1 kleine sjalot
  • 2 tl Thaise rode currypasta (pot)
  • 2 el mayonaise
  • 1 el romige kokosmelk

Bereiding:

  • Snipper het de sjalot fijn. Meng de currypasta met de mayonaise en de sjalot.
  • Verdun de dip met de kokosmelk. Breng op smaak met zout en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Een pitige dip met een mild kokosaroma. Extra lekker met wat fijngehakte verse koriander.
  • Tip: Neem plantaardige mayonaise voor een vegan currydip.
  • Tip: Vries de rest van de kokosmelk in ijsblokvormpjes in voor een volgende dip, soep of curry.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 65 kcal
  • 6 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 2 g koolhydraten
  • 0 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,5 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen