U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Rösti-preigratin met mascarpone, rosbief & zacht eitje

4 personen
25 minuten bereidingstijd
20 minuten in de oven

Wat heb ik nodig:

  • 1 verpakking Aviko Rösti Original
  • 125 g mascarpone
  • 3 el olijfolie
  • 200 g rosbief (vleeswaren) 
  • 600 g prei, in fijne ringen
  • 1 bosje platte peterselie, grof gehakt 
  • 75 g geraspte jonge kaas
  • 2 tl kappertjes 
  • 4 eieren
  • Ingevette bakplaat

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Bak de prei 5 min. Schep de rösti erdoor en bak nog 8-10 min., tot de rösti begint te kleuren 
  • Meng de kaas met wat zout en peper door het prei-röstimengsel. Spreid alles op de bakplaat uit in een laag van 1-2 cm dik 
  • Bak de rösti nog 20 min. in de voorverwarmde oven. Kook de eieren in 4 min. zacht. Pel de eieren 
  • Neem de rösti uit de oven. Schep dotten mascarpone op de warme rösti en leg de plakjes rosbief losjes erbij. Halveer de eieren voorzichtig en leg ze op de rösti. Bestrooi met de peterselie, de kappertjes en zout en peper naar smaak 

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 730 kcal
  • 43 g vet waarvan 17 g verzadigd
  • 48 g koolhydraten
  • 33 g eiwit
  • 9 g vezels
  • 1,1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personenIemand uitnodigen