U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Rösti petit-four met zalm en dillecrème

Hapje, 6 stuks
20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

6 stuks
  • 6 Aviko Rösti Mini’s
  • 25 g gerookte zalm
  • ½ takje dille
  • 1 el crème fraîche
  • ½ tl citroensap
  • ¼ bakje shiso purple cress of tuinkers

Bereiding:

  • Bereid de rösti mini volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfyer.
  • Snijd intussen de zalm in reepjes. Hak de dille fijn. Meng de crème fraîche met de dille, het citroensap en peper naar smaak.
  • Leg de rösti mini op een schaal. Verdeel er de zalmreepjes over. Schep een beetje dillecrème op de zalm en garneer met de cress of tuinkers.

 

Deze petit-fours met zalm en dillecrème zijn de ultieme hartige gebakjes voor bij een high tea.
 

Iemand anders blij maken met deze petit-fours?
Pak ze leuk in en breng een schaaltje naar de buren.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 45 kcal
  • 3 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 3 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 1 g vezels
  • 0,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen