Rösti-kaassterren
20 min bereidingstijd
20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het werkvlak. Prik het bladerdeeg met een vork in en bestrijk het met ei.
- Steek uit de plakjes bladerdeeg 10 grote sterren en leg ze op de bakplaat. Steek uit de restjes deeg zoveel mogelijk kleine sterren en leg ze erbij op de bakplaat.
- Meng de rösti met de kaas en de oregano. Bestrooi de bladerdeegsterren ermee en druk licht aan. Bestrooi met zout naar smaak.
- Bak de bladerdeegsterren in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Krokante bladerdeegsterren met rösti, kaas en oregano als verrassend bijgerecht naast vlees- of wildgerechten. Ze doen het ook goed als borrelhapje!
Tip: Fijngehakte olijven, zongedroogde tomaten en amandelschaafsel zijn ook heerlijk op deze rösti-sterren. Of experimenteer eens met een andere goed smeltende kaassoort.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 495 kcal
- 30 g vet waarvan 20 g verzadigd
- 45 g koolhydraten
- 10 g eiwit
- 2 g vezels
- 1,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen