U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Oostenrijkse kruidenaufstrich

5 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 el volle kwark
  • 1 el mayonaise
  • 1 teen knoflook
  • 2 el fijngehakte peterselie en/of bieslook

Bereiding:

  • Doe de kwark met de mayonaise in een schaaltje. Pers of rasp de knoflook erboven.
  • Voeg de kruiden toe. Breng de dip op smaak met zout en peper, en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Aufstrich betekent letterlijk ‘smeerbaar’ en komt in oneindig veel variaties. Deze versie met kwark, mayonaise, knoflook en kruiden is een heerlijke dip voor groenten en friet.

Benodigd product

Benodigd product: Grip ‘n Dip

Voedingswaarden per persoon

  • 40 kcal
  • 4 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen