Oostenrijkse kruidenaufstrich
5 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Doe de kwark met de mayonaise in een schaaltje. Pers of rasp de knoflook erboven.
- Voeg de kruiden toe. Breng de dip op smaak met zout en peper, en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Aufstrich betekent letterlijk ‘smeerbaar’ en komt in oneindig veel variaties. Deze versie met kwark, mayonaise, knoflook en kruiden is een heerlijke dip voor groenten en friet.
Benodigd product
![](/media/images/84d61f502da36af1d2935d733e834f90_large.jpg)
Voedingswaarden per persoon
- 40 kcal
- 4 g vet waarvan 1 g verzadigd
- 1 g koolhydraten
- 1 g eiwit
- 0 g vezels
- 0,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen