U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Minestrone met pesto

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • ½ verpakking Aviko Aardappeldobbelsteentjes (à 750g)
  • 2 liter groentebouillon
  • 200 g sperziebonen, schoongemaakt
  • 3 stengels bleekselderij, in reepjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • ½ courgette, in halve plakjes
  • 2 el olijfolie
  • 4 el groene pesto
  • 1 handvol basilicumblaadjes

Bereiding:

  • Breng de bouillon aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en kook ze in 8-10 minuten knapperig gaar. Voeg na 5 minuten ook de bleekselderij, paprika en courgette toe. 
  • Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Bak de aardappeldobbelsteentjes in 10-15 minuten goudbruin en krokant. 
  • Schep de soep in 4 kommen. Schep er wat aardappeldobbelsteentjes bij. Maak de soep af met de pesto, een extra scheutje olijfolie, de basilicumblaadjes en peper naar smaak.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 395 kcal
  • 26 g vet waarvan 4 g verzadigd
  • 31 g koolhydraten
  • 7 g eiwit
  • 6 g vezels
  • 4,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen