U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Mexicaanse mangosalsa

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • ½ mango
  • 1 kleine sjalot
  • 1 kleine rode peper
  • 2 snackkomkommers
  • 1 limoen
  • 3 takjes koriander

Bereiding:

  • Snijd het vruchtvlees van de mango in hele kleine blokjes. Snipper de sjalot fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en hak fijn.
  • Snijd de komkommers in de lengte in kwarten en vervolgens in kleine stukjes.
  • Meng de mango met de sjalot, de rode peper, de stukjes komkommer en met het limoensap.
  • Hak de koriander fijn en schep door de salsa. Breng op smaak met zout en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Fijngehakte rode peper geeft deze frisse salsa van mango, limoen en komkommer lekker wat pit, zonder meteen heel pikant te worden.
  • Tip: Serveer met partjes limoen voor een extra frisse smaak.

Benodigd product

Benodigd product: Grip ‘n Dip

Voedingswaarden per persoon

  • 30 kcal
  • 0 g vet waarvan 0 g verzadigd
  • 6 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 1 g vezels
  • 0,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen