U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Mango-koriandersalsa

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 1 rijpe mango
  • 125 g cherrytomaatjes
  • ½ kleine rode ui
  • ¼ rode peper
  • 1 teen knoflook
  • 3 takjes koriander
  • 2 el limoensap
  • Staafmixer met hakmolen

Bereiding:

  • Verwijder de schil van de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in grove stukken.
  • Halveer de tomaatjes. Snijd de rode ui in grove stukken. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en hak grof. Hak ook de knoflook grof.
  • Doe de mango met de tomaatjes, de ui, de rode peper en de knoflook in de hakmolen. Voeg de takjes koriander toe en hak tot een grovere of naar wens fijne salsa.
  • Breng de salsa op smaak met het limoensap en zout. Schep de mango-koriandersalsa in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 290 kcal
  • 8 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 48 g koolhydraten
  • 4 g eiwit
  • 6 g vezels
  • 1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen