U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Grip ’n dip met drie Hollandse dips

25 minuten bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 50 g spinazie
  • 25 g walnoten
  • 2 tenen knoflook
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 3 volle el mayonaise
  • 2 takjes dragon
  • 200 g verse roomkaas naturel
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • Keukenmachine of staafmixer

Bereiding:

  • Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer voor de spinazie-walnootdip de spinazie met de walnoten, de knoflook en de olijfolie tot een gladde dip. Breng op smaak met zout en peper.
  • Pureer voor de dragonmayonaise met de staafmixer de mayonaise met de dragon fijn.
  • Klop ten slotte voor de roomkaasdip de roomkaas met een garde luchtig. Voeg er de peterselie en de bieslook aan toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schud de friet op een plank of schaal en zet er de dips bij.
  • De laatste trend: een borrelplank met friet en je favoriete dips. Deze friet met ‘scoop’ vorm is ideaal om mee te dippen.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 705 kcal
  • 57 g vet waarvan 15 g verzadigd
  • 37 g koolhydraten
  • 9 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 1,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen