Geitenkaasdip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Klop met een garde de geitenkaas romig. Schep de geitenkaasdip in een schaaltje.
- Stamp het korianderzaad in de vijzel grof en bestrooi de dip ermee.
- Snijd de knoflook in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de tijm met de knoflook in 2-3 minuten goudbruin en knapperig. Voeg chilivlokken naar smaak toe.
- Verdeel de knoflook-tijmcrisp met de olijfolie over de geitenkaasdip.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 325 kcal
- 16 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 36 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 4 g vezels
- 1,1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen