U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Gegrilde groene aspergedip

15 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 100 g groene aspergetips
  • 1-2 el olijfolie
  • 1 klein takje dragon
  • 1 volle el zure room
  • Grillpan

Bereiding:

  • Verhit de grillpan. Snijd een dun plakje van de onderkant van de aspergetips. Bestrijk ze dun met olijfolie.
  • Gril de aspergetips in de grillpan in 5 minuten rondom mooi bruin en gaar. Neem de aspergetips uit de pan en laat afkoelen.
  • Hak de blaadjes van het takje dragon fijn. Snijd de aspergetips in kleine stukjes.
  • Meng de asperge met de dragon door de zure room. Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Gegrilde groene aspergetips vormen een gezonde basis voor deze smakelijke dip met zure room en dragon.
  • Variatietip: Vervang de aspergetips ook eens door courgette, paprika en/of rode ui.

Benodigd product

Benodigd product: Grip ‘n Dip

Voedingswaarden per persoon

  • 65 kcal
  • 6 g vet waarvan 2 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 1 g vezels
  • 0,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen