U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Blue cheesedip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 100 g blauwaderkaas, bijv. roquefort of danablu
  • 2 volle el mayonaise
  • 3 sprieten bieslook
  • Staafmixer met hakmolen

Bereiding:

  • Verkruimel de kaas en doe in de hakmolen. Voeg de mayonaise toe.
  • Pureer de kaas met de mayonaise tot een bijna gladde dip. Voeg wanneer de dip te stevig blijft – dit is afhankelijk van de stevigheid van de kaas - 1-2 eetlepels water toe.
  • Schep de bluecheesedip in een schaaltje. Hak de bieslook fijn en bestrooi de dip ermee.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Tip: Voeg voor een zachtere smaak extra mayonaise toe of neem een mildere blauwaderkaas (bijv. gorgonzola dolce).

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 405 kcal
  • 25 g vet waarvan 7 g verzadigd
  • 35 g koolhydraten
  • 8 g eiwit
  • 4 g vezels
  • 1,9 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen