U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Antipasti dello chef

25 min bereidingstijd
20-25 min in de oven

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Aardappel Gratins met tijm en rozemarijn (à 400 g)
  • 75 g pecorino, in plakjes
  • 100 g knoflookgarnalen 
  • ½ courgette, in plakjes
  • 100 g groene pesto
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 ciabatta
  • 2 el olijfolie
  • 150 g gemarineerde olijven
  • 125 g gemarineerde artisjokharten
  • 75 g halfgedroogde tomaatjes
  • 75 g parmaham, in plakken
  • bakplaat, grillpan
  • 1 Italiaans droog worstje, in plakjes   

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 220 °C. Zet de 4 gratins op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. 
  • Verhit de grillpan. Schep de courgette en paprika om met de olijfolie. Gril de groenten in de grillpan in 4-5 minuten beetgaar, met mooie roosterstrepen. 
  • Leg de gegrilde groenten op een royale presenteerschaal of stoere plank. Zet er een bakje met olijven bij. Leg de uitgelekte artisjokharten en tomaatjes erbij. 
  • Rangschik de ham losjes op de schaal of plank. Leg er ook het worstje, de pecorino en de knoflookgarnalen bij. 
  • Zet de warme gratins erbij op de schaal en serveer de antipastischotel met de ciabatta en de pesto.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 985 kcal
  • 69 g vet waarvan 19 g verzadigd
  • 53 g koolhydraten
  • 35 g eiwit
  • 6 g vezels
  • 6,6 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen