U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Zoete aardappeltortilla met spinazie

25 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 Verpakking Aviko Zoete Aardappelblokjes  (450 g)
  • 100 g babyspinazie
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 7 eieren
  • 75 g feta
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereiding:

  • Giet een scheutje olijfolie in een grote koekenpan. Fruit hierin de ui en knoflook aan.
  • Voeg de zoete aardappelblokjes toe en bak deze op middelhoog vuur mee.
  • Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en bak mee totdat het geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
  • Klop de eieren los en breng deze op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta door de eieren. Schenk het eimengsel op de zoete aardappel en leg een deksel op de pan.
  • Gaar de zoete aardappeltortilla in ongeveer 10 – 15 minuten goudbruin. Schud de pan tussentijds even heen en weer.
  • Serveer de zoete aardappeltortilla met een salade of een stukje vis of vlees.

Tip: Draai de zoete aardappel tortilla halverwege eenmalig om voor een goudbruine kleur aan beide kanten van de tortilla.

Tip: Bereid in de oven in een ovenbestendige pan 15 minuten op 180 graden.

Benodigd product