Pompoenstoof met aardappel kroketjes
25 min bereidingstijd
                        
                        
                        
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 1 minuut. Schep de pompoenblokjes erdoor en bak 2 minuten mee.
 - Voeg de blikken tomatenblokjes toe met de groentebouillon en de tijm. Breng aan de kook, draai het vuur laag en stoof de pompoen in 15 minuten gaar.
 - Verwarm de airfryer voor op 180 ˚C. Bak de Mini Aardappel Kroketjes in 9 minuten goudbruin en gaar. Schud ze tussentijds eenmaal om.
 - Breng de pompoenstoof op smaak met zout en peper en schep in 4 diepe borden. Leg de geitenkaasjes op de pompoenstoof en serveer met de Mini Aardappel Kroketjes.
 - Tip: Fruit voor een extra kruidige stoof wat gemalen kerrie, koriander en/of komijn met de ui en knoflook mee.
 
Benodigd product
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 645 kcal
 - 35 g vet waarvan 14 g verzadigd
 - 54 g koolhydraten
 - 24 g eiwit
 - 8 g vezels
 - 3,2 g zout
 
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen