U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Pompoenstoof met aardappel kroketjes

25 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Mini Aardappel Kroketjes (600 g)
  • 2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
  • 150 ml groentebouillon
  • 2 el olijfolie
  • 3-4 takjes tijm
  • 1 ui, gesnipperd
  • 8 verse geitenkaasjes (à 35 g)
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 800 g pompoenvruchtvlees, in blokjes (koelvers of zelfgesneden)

Bereiding:

  • Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 1 minuut. Schep de pompoenblokjes erdoor en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de blikken tomatenblokjes toe met de groentebouillon en de tijm. Breng aan de kook, draai het vuur laag en stoof de pompoen in 15 minuten gaar.
  • Verwarm de airfryer voor op 180 ˚C. Bak de Mini Aardappel Kroketjes in 9 minuten goudbruin en gaar. Schud ze tussentijds eenmaal om.
  • Breng de pompoenstoof op smaak met zout en peper en schep in 4 diepe borden. Leg de geitenkaasjes op de pompoenstoof en serveer met de Mini Aardappel Kroketjes.
  • Tip: Fruit voor een extra kruidige stoof wat gemalen kerrie, koriander en/of komijn met de ui en knoflook mee.

Benodigd product

Benodigd product: Bistro  Mini Aardappelkroketjes

Voedingswaarden per persoon

  • 645 kcal
  • 35 g vet waarvan 14 g verzadigd
  • 54 g koolhydraten
  • 24 g eiwit
  • 8 g vezels
  • 3,2 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen