Italiaanse aardappelpuree met salami, olijven en basilicum
15 min bereidingstijd
                        
                        
                        
                        
                    
                Wat heb ik nodig:
                             personen
                    Bereiding:
- Verwarm de bevroren aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Snijd intussen de salami in blokjes en de olijven en de tomaten in stukjes. Hak de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp de kaas.
 - Schep ¾ van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas door de puree. Breng op smaak met peper.
 - Schep de aardappelpuree op 4 borden en garneer met de rest van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas.
 - Serveertip: Lekker met roergebakken spinazie.
 - Tip: Liever zonder vlees? Vervang de salami door champignons.
 - Tip: Voeg voor een extra Italiaanse smaak aan de puree wat tomatenolie toe.
 
Benodigd product
                                                        Voedingswaarden per persoon
- 495 kcal
 - 32 g vet waarvan 14 g verzadigd
 - 30 g koolhydraten
 - 19 g eiwit
 - 4 g vezels
 - 3,5 g zout
 
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen