U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Churros met witte en donkere chocoladesaus, met gehakte hazelnoten en kokosvlokken

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • Aviko Churros 300 g
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g pure chocolade 64%
  • Een handvol geroosterde en gepureerde hazelnoten
  • 2 grote lepels cacao
  • 2 grote lepels kokosnotenvlokken

Bereiding:

  • Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Breek de chocolade in kleine stukjes en doe deze in twee kommen - witte chocolade voor de ene, pure chocolade voor de andere.
  • Smelt de chocolade au bain-marie. Om te voorkomen dat de chocolade stijf wordt, voeg je een theelepel plantaardige olie toe (bijvoorbeeld kokosolie).
  • Dompel de churros in de chocolade en bestrooi met de noten, kokos en cacao.

Benodigd product