U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Churros met aardbeiendip en perendip

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • Aviko Churros 300 g

 

Voor de Aardbeiendip:

  • 100 g poedersuiker
  • 500 g bevroren aardbeien
  • Geraspte schil van 1 citroen
  • Balsamico crème
  • Rozemarijn

 

Voor de Perendip:

  • 500 g bevroren peren (voor invriezen schillen en kern verwijderen)
  • 100 g poedersuiker
  • Citroensap (van een halve citroen)
  • 1 theelepel gember
  • 1 theelepel kaneel
  • 50 g pure chocolade 64%

Bereiding:

  • Haal de aardbeien uit de vriezer en zet ze 5 minuten opzij.
  • Meng de suiker, de citroenschil en aardbeien in een blender. Serveer met een paar rozemarijnblaadjes en een paar druppels Balsamico crème.
  • Haal de peren uit de vriezer en zet ze 5 minuten opzij.
  • Meng in een blender de peren, suiker, citroensap, gember en kaneel.
  • Smelt de chocolade au bain-marie. Bestrooi voor het serveren met een paar druppels gesmolten chocolade over de perendip.
  • Bereid de churros volgens de instructies op de verpakking.

Benodigd product