U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Asperge-omelet met aardappelkroketjes

25 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Mini
    Aardappelkroketjes (600 g)
  • 500 g groene asperges
  • 6 el olijfolie
  • 8 eieren
  • 250 ml melk
  • 100 g oude kaas, geraspt
  • 3 el fijngehakte peterselie

Bereiding:

  • Snijd het houtige uiteinde van de asperges. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de asperges in 4-5 minuten beetgaar. Schep ze uit de pan.
  • Klop intussen de eieren los met de melk. Voeg de kaas met de peterselie en peper naar smaak toe.
  • Bereid de mini aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schenk in 2 koekenpannen elk 1,5 eetlepel olijfolie. Schenk in elke pan een kwart van het eimengsel. Leg er een kwart van de asperges in en bak de omeletten op middelhoog vuur in 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
  • Laat de omeletten op een bord glijden, houd ze onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
  • Leg de asperge-omeletten op 4 borden en schep de Mini Aardappelkroketjes erbij.
  • Tip: Bestrooi de omeletten nog met wat extra kaas en peterselie.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 785 kcal
  • 53 g vet waarvan 14 g verzadigd
  • 47 g koolhydraten
  • 27 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 2,3 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen