Asperge-omelet met aardappelkroketjes
25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snijd het houtige uiteinde van de asperges. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de asperges in 4-5 minuten beetgaar. Schep ze uit de pan.
- Klop intussen de eieren los met de melk. Voeg de kaas met de peterselie en peper naar smaak toe.
- Bereid de mini aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schenk in 2 koekenpannen elk 1,5 eetlepel olijfolie. Schenk in elke pan een kwart van het eimengsel. Leg er een kwart van de asperges in en bak de omeletten op middelhoog vuur in 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
- Laat de omeletten op een bord glijden, houd ze onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
- Leg de asperge-omeletten op 4 borden en schep de Mini Aardappelkroketjes erbij.
- Tip: Bestrooi de omeletten nog met wat extra kaas en peterselie.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 785 kcal
- 53 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 47 g koolhydraten
- 27 g eiwit
- 5 g vezels
- 2,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen