U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Bacon & brie-gratins met tijm

10 min bereidingstijd
20-25 min in de oven

Wat heb ik nodig:

personen
  • 2 verpakkingen Aviko Gratins met Emmentaler kaas en room (à 400 g)
  • 8-16 plakjes bacon
  • 150 g brie, in plakjes
  • 8 takjes tijm
  • Bakplaat met bakpapier

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 220 °C. Omwikkel de gratins met de bacon. Steek de bacon eventueel vast met een cocktailprikker.
  • Zet de gratins op de bakplaat en beleg ze met de brie en takjes tijm.
  • Bak de gratins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Variatietip: Ook lekker met pesto, tomaat en mozzarella. Je belegt de gratins voordat ze in de oven gaan.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 550 kcal
  • 40 g vet waarvan 28 g verzadigd
  • 26 g koolhydraten
  • 20 g eiwit
  • 2 g vezels
  • 3,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen