Mexicaanse tomatensoep met geroosterde maïs
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een soeppan de olie. Bak de Easy Veggie Roasted Corn 5 minuten op middel hoog vuur. Schep regelmatig om.
- Schenk de inhoud van de blikken tomatenblokjes in de pan. Voeg 750 ml water en het bouillontablet toe en breng tegen de kook. Laat de soep 10 min. zachtjes koken.
- Breng de soep op smaak met peper en schep in 4 kommen. Garneer de soep met de kaas en de koriander. Serveer met het stokbrood.
Tip: Geef de soep pit met wat tabasco. Ook lekker met (gegratineerde) tortillachips.
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 535 kcal
- 19 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 67 g koolhydraten
- 20 g eiwit
- 9 g vezels
- 2,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen