U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Garnalen met Aardappelkrokantjes

20 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko
    Aardappelkrokantjes (600 g)
  • 2 el olijfolie
  • 150 g chorizo, in blokjes
  • 500 g ongepelde rauwe grote
    garnalen (vers of ontdooid uit
    diepvries)
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 500 g cherrytomaatjes
  • 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
  • pikant (gerookt) paprikapoeder

Bereiding:

  • Verwarm de airfryer voor op 190 ˚C. Bak de Aardappelkrokantjes in 13 minuten goudbruin en gaar. Schud ze tussentijds eenmaal om.
  • Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de chorizo 4 minuten. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 4 minuten.
  • Schep de knoflook erdoor. Voeg ook de tomaatjes toe en bak 6-8 minuten, tot de tomaatjes openbarsten en de heerlijke sappen vrijkomen.
  • Draai het vuur laag en voeg de peterselie toe. Breng de garnalen pittig op smaak met het paprikapoeder en schep op 4 borden. Serveer met de Aardappelkrokantjes.
  • Tip: Lekker met een royale groene salade.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 575 kcal
  • 28 g vet waarvan 7 g verzadigd
  • 47 g koolhydraten
  • 30 g eiwit
  • 7 g vezels
  • 3,8 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen