Croûte au fromage met Aardappelkrokantjes
15 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 200 °C. Leg het brood op de bakplaat en wrijf de bovenkant in met het snijvlak van de knoflook.
- Besprenkel het brood met de wijn en beleg met de kaas. Leg de aardappelkrokantjes erbij op de bakplaat.
- Bak het brood met de kaas en de aardappelblokjes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten en bubbelt en de patatas bravas goudbruin zijn. Neem het brood eventueel na 15 minuten al uit de oven.
- Smelt intussen in een koekenpan de boter. Bak van de eieren 4 spiegeleieren en bestrooi ze met zout en peper.
- Leg het brood op een schaal en leg op elke snee een spiegelei. Schep de aardappelkrokantjes erbij en bestrooi met de peterselie.
Variatietip: Ook lekker met Aviko Mini Aardappel Kroketjes!
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 650 kcal
- 31 g vet waarvan 16 g verzadigd
- 60 g koolhydraten
- 29 g eiwit
- 5 g vezels
- 3,0 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen